Skip to content

Open sollicitatie

Den HaagOpen sollicitatie

Mijn informatie

Vertel iets over jezelf

 • Internationaal
 • Afghanistan
  Afghanistan

Vragen

We hebben nog wat vragen voor je

Bestand uploaden
of sleep en zet hier neer
Bestand uploaden
of sleep en zet hier neer
Bestand uploaden
of sleep en zet hier neer
Bestand uploaden
of sleep en zet hier neer
Bestand uploaden
of sleep en zet hier neer
Hoe ben je met BarentsKrans in aanraking gekomen?
Wettelijke overeenkomsten

Hierbij bevestig ik de privacyverklaring te hebben gelezen en geef ik BarentsKrans toestemming om mijn sollicitatiegegevens tot 1 jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure te bewaren.

*Wij verwerken uw persoonsgegevens zorgvuldig en in overeenstemming met de wet. Je kunt altijd een correctieverzoek indienen of een verwijderingsverzoek om uit onze database verwijderd te worden.

Wij bewaren jouw sollicitatiegegevens tot vier weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Wil je graag langer bekend bij ons blijven, bijvoorbeeld zodat wij je voor eventuele toekomstige functies kunnen benaderen? Geef ons dan toestemming om je gegevens tot één jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure te bewaren. Meer informatie over wat wij met jouw gegevens doen vind je in onze privacyverklaring.


*Wij verwerken jouw persoonsgegevens zorgvuldig en in overeenstemming met de wet. Je kunt altijd een correctieverzoek indienen of een verwijderingsverzoek om uit onze database verwijderd te worden.

Neem contact op met onze recruiters!

Wil je meer weten over deze vacature of heb je vragen over het sollicitatieproces? Onze recruiters helpen je graag verder.

 • "Heb je een vraag over onze studentmogelijkheden of wil je meer weten over onze evenementen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Bel of mail mij gerust en ik vertel je graag meer."

  Vera van Heck

  Junior recruiter

 • "Ben je op zoek naar een vliegende start van je carrière in de advocatuur of het notariaat? Of ben je een doorgewinterde professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik sta klaar om met je mee te denken! Aarzel niet om mij te bellen of te mailen."

  Nando Dons

  Senior recruiter